detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Adžabsandal

příprava: 20 - 30 min
vaření: 20 - 30 min
Hodnocení:
2

Počet porcí:

Ingredience:

  • Lilek 1 ks
  • Mletá paprika sladká 10 g
  • Cibule 2 ks
  • Česnek 3 stroužek
  • Mrkev 1 ks
  • Rajče 4 ks
  • Koriandr 1 špetka
  • Vinný ocet bílý 1 lžíce polévková rovná
  • Sůl 1 lžička kávová rovná

Postup přípravy:

Lilek nakrájíme na plátky, posolíme a necháme dvě hodiny odstát. Pak slijeme vodu a na pánvi na rostlinném oleji jej osmahneme.
Na druhé pánvi podusíme doměkka ostatní zeleninu a vše smícháme.
Vše přendáme do pekáče a na vrch dáme čtyři nakrájená rajčata. Půl hodiny na mírném ohni pečeme. Nejchutnější je až druhý den a můžeme jej podávat i za studena.
Redakce

Autor: Redakce

Adžabsandal

Komentáře (2)

Poslední příspěvek: 26.5. 2011 17:04

Hana Krňávková, 26.5. 2011 17:04

jednoduché, slibná letní lehká večeře

Alena Šullová, 26.5. 2011 15:23

lilek miluju na všechny způsoby a tohle bude perfektní letní jído - díky za recept :-)

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky únor 2017