detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Adžika kuřecí nudličky

příprava: více jak den
vaření: 15 - 20 min
Hodnocení:
2,5

Počet porcí:

Ingredience:

  • Bílé víno polosuché 3 lžíce polévková rovná
  • Hrášek sterilovaný 4 lžíce polévková vrchovatá
  • Kečup ostrý 2 lžíce polévková rovná
  • Kuřecí prso 2 ks
  • Sojová omáčka 2 lžíce polévková rovná
  • Olivový olej 2 lžíce polévková rovná
  • Koření adžika 2 lžičky
  • Sůl 1 trocha

Postup přípravy:

Kuřecí prsa omyjeme a nakrájíme na nudličky. Maso naložíme do marinády připravené z olivového oleje, směsi koření adžika a sojové omáčky.  Necháme proležet až 24 hodin. Pánev rozpálíme a maso osmahneme, když nám zbělá, přidáme kečup, přisypeme hrášek a podlijeme vínem. Za mírné teploty ncháme probublat a šťávu částečně vypařit, za 10 minut máme hotovo. Podle chuti ještě dosolíme. Podáváme s bramborami, rýží, hranolkami...
kačec2208

Autor: kačec2208

Komentáře (8)

Poslední příspěvek: 4.10. 2015 16:26

Katka Vašíčková, 4.10. 2015 16:26

Ano je :)

Zdenek Šindelář, 4.10. 2015 8:48

Vynikající

Katka Vašíčková, 10.9. 2015 8:45

Ano je :)

Nikola Rompotlová, 1.9. 2015 18:26

dobrota .)

Katka Vašíčková, 12.8. 2015 10:18

Zkuste dobrota :)

Katka Vašíčková, 12.8. 2015 10:17

Zkuste :)

Nikola Rompotlová, 11.8. 2015 22:25

zkusím :)

Jana Csakvaryová, 11.8. 2015 18:38

Zkusím.

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016