detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Arašídová polévka – sopa de maní

příprava: 10 - 15 min
vaření: 20 - 30 min

Počet porcí:

Ingredience:

  • Hovězí kosti 3 ks
  • Brambory 4 ks
  • Hrách 100 g
  • Arašídy (burské ořechy, buráky) 200 g
  • Cibule 3 ks
  • Rajčata 2 ks
  • Česnek 2 stroužek
  • Sůl 1 špetka
  • Kmín 1 špetka
  • Oregano 1 špetka
  • Petržel 1 hrst
  • Olej 2 lžíce polévková rovná
  • Paprika 1 špetka
  • Zelené boby 100 g

Postup přípravy:

Brambory oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme. Spaříme a oloupeme rajčata a orestujeme nakrájený česnek.
Dáme vařit vodu a těsně před varem do ní vložíme hovězí žebírka. Pak přidáme sůl, oloupaná rajčata, orestovanou cibulku, kmín, oregáno, chilli a orestovaný česnek.
Nakonec vmícháme mleté arašídy. Vaříme dokud maso nezměkne, a pak přidáme boby, hrášek a brambory. Znovu vaříme. Hotový pokrm na talíři posypeme sekanou petrželkou.
Redakce

Autor: Redakce

Arašídová polévka – sopa de maní

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky červen 2017