detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Avokádovo-pomerančový salát s černými olivami

příprava: 15 - 20 min
vaření: 10 - 15 min
Hodnocení:
3,5

Počet porcí:

Ingredience:

  • Rukola 50
  • Avokádo 2 ks
  • Pomeranč 2 ks
  • Cibule 1 ks
  • Bazalka 20 g
  • Olivy 20 ks
  • Vinný ocet 1 lžíce polévková rovná
  • Olej 3 lžíce polévková rovná
  • Česnek 1 stroužek
  • Sůl 1 lžička kávová rovná
  • Pepř 1 lžička kávová rovná

Postup přípravy:

Na misky dáme opláchnuté a osušené lístky rukoly a na ně naaranžujeme avokádo nakrájené na tenké plátky. K avokádu přidáme přepůlené dílky pomeranče (zbavené pecek i jemné slupky). Posypeme cibulkou a lístky bazalky nebo petrželky. Vše přelijeme dresinkem, který jsme připravili smícháním všech ingrediencí (nasekané černé olivy, červený vinný ocet, olivový olej, česneku - jemně nakrájený, sůl, pepř).
Redakce

Autor: Redakce

Avokádovo-pomerančový salát s černými olivami

Komentáře (4)

Poslední příspěvek: 28.5. 2014 16:17

Vendula Staňkova, 28.5. 2014 16:17

dobrota

Jitka Jandová, 15.3. 2014 8:21

vyzkouším

Monika Valová, 16.2. 2012 17:11

Vypada to skvele, hned zitra vyzkousim...

Helena Zobková, 8.5. 2011 13:32

Tak tento isto iste vyskúšam, veď sa schýľuje sa ku narodeninovej osláve.

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016