detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Baklažánový dort

příprava: 20 - 30 min
vaření: 15 - 20 min
Hodnocení:
2

Počet porcí:

Ingredience:

  • Lilek 2 ks
  • Majonéza 4 lžíce polévková vrchovatá
  • Česnek 4 stroužek
  • Sůl 1 špetka
  • Pepř 1 špetka
  • Koriandr 1 špetka
  • Olej 20 ml

Postup přípravy:

Baklažány nakrájíme na kolečka a orestujeme po obou stranách. Majonézu smícháme s prolisovaným česnekem. Na hodně velký talíř pokládáme vrstvu baklažánů. Osolíme, opeříme, potřeme česnekovou majonézou a posypeme koriandrem.
Takto postupně klademe jednotlivé vrstvy. Dáme vychladit a podáváme studené.
Redakce

Autor: Redakce

Baklažánový dort

Komentáře (3)

Poslední příspěvek: 29.4. 2014 9:43

Vendula Staňkova, 29.4. 2014 9:43

dobrota

Hana Krňávková, 31.5. 2011 23:58

jednoduché a moc pěkné, lilky máme doma rádi a tohle bude vítaná novinka :-)

Alena Šullová, 24.5. 2011 20:52

nádhera, lilek teď jím pořád a tenhle recept se mi náramně líbí :-)

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016