detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Boršč ruský

příprava: 40 - 50 min
vaření: 1 hodina
Hodnocení:
2,5

Počet porcí:

Ingredience:

  • Maso 500 g
  • Zelí 1 hlávka
  • Mrkev 1 ks
  • Brambory 4 ks
  • Cibule 2 ks
  • Červená řepa 1 ks
  • Rajský protlak 3 lžíce polévková rovná
  • Rajče 2 ks
  • Česnek 2 stroužek
  • Sůl 1 hrst
  • Kopr 1 lžička kávová rovná
  • Petržel nať 1 svazek
  • Zakysaná smetana 1 kelímek

Postup přípravy:

Maso nakrájíme a dáme do vody, osolíme a vaříme do poloměkka. Přidáme nakrájené brambory, zelí, očištěnou cibuli a mrkev nakrájené na malé kousky, nakrájenou červenou řepu, nakrájená rajčata. Vše dohromady vaříme. Když je vše měkké, přidáme rajský protlak, rozdrcený česnek a nasekaný kopr a petrželku. Do každého talíře dáme vrchovatou lžíci smetany.
Redakce

Autor: Redakce

Boršč ruský

Komentáře (2)

Poslední příspěvek: 12.1. 2015 11:55

Pavlína Skýbová, 12.1. 2015 11:55

pochoutka

Jana Csakvaryová, 11.1. 2015 19:06

Je to lahůdka.

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016