detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Bramborové gnochi se smetanou

příprava: 10 - 15 min
vaření: 10 - 15 min
Hodnocení:
2,5

Počet porcí:

Ingredience:

  • Mozzarella 100 g
  • Hustá zakysaná smetana 1 kelímek
  • Gnocchi 500 g
  • Sůl, vegeta, vločky chilli 1 trocha

Postup přípravy:

Bramborové noky uvaříme dle návodu. Vhodíme je do vroucí osolené vody, zhruba po 3 minutách vyplavou na povrch. Vyjmeme je a necháme okapat. Mezitím si zakysanou smetanu promícháme se lžičkou vegety a půl lžičkou chilli. Gnochi navrstvíme do zapékací misky, zalijeme smetanou a poklademe pokrájenými plátky mozzarelly. Jen krátce necháme zapéct.
kačec2208

Autor: kačec2208

Komentáře (8)

Poslední příspěvek: 4.10. 2015 16:23

Katka Vašíčková, 4.10. 2015 16:23

Ano je :)

Zdenek Šindelář, 4.10. 2015 8:47

Vynikající

Katka Vašíčková, 10.9. 2015 8:48

Ano je :)

Nikola Rompotlová, 1.9. 2015 18:31

dobrota .)

Katka Vašíčková, 13.8. 2015 6:37

Ano je :)

Katka Vašíčková, 13.8. 2015 6:35

Zkuste :)

Nikola Rompotlová, 12.8. 2015 19:44

dobrota :)

Jana Csakvaryová, 12.8. 2015 14:51

Zkusím.

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016