detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Bramborové klobásy

příprava: 15 - 20 min
vaření: 15 - 20 min
Hodnocení:
2

Počet porcí:

Ingredience:

  • Brambory vařené ve slupce 700 g
  • Uzené maso 250 g
  • Mouka hrubá 150 g
  • Sýr Eidam 30% 100 g
  • Vejce 2 ks
  • Vepřové sádlo 100 g
  • Česnek 3 stroužek
  • Sůl 2 špetka
  • Kmín drcený 2 špetka
  • Muškátový květ 1 špetka
  • Škrob bramborový 1 lžíce polévková rovná
  • Řepkový olej 10 lžíce polévková rovná

Postup přípravy:

Vařené brambory oloupeme, nastrouháme, přidáme sádlo, mouku, vejce a nastrouhaný sýr. Uzené maso a česnek umeleme na masovém mlýnku. Okořeníme kmínem, muškátovým květem a solí. Z těsta tvoříme tenké dlouhé válečky, stočíme je na způsob vinné klobásy a propíchneme špejlí. Smažíme na oleji dočervena.
Moncik03

Autor: Moncik03

Komentáře (6)

Poslední příspěvek: 6.10. 2015 18:46

Šárka Novotná, 6.10. 2015 18:46

Zkusím

Šárka Novotná, 6.10. 2015 18:46

Zkusím

Šárka Novotná, 6.10. 2015 18:45

Zkusím

Katka Vašíčková, 21.9. 2015 11:07

Zkusím :)

Nikola Rompotlová, 18.9. 2015 16:33

zkusím :)

Jana Csakvaryová, 18.9. 2015 8:15

Zkusím.

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016