detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Bramborové pirožky plněné uzeným kuřecím masem

příprava: 10 - 15 min
vaření: 30 - 40 min

Počet porcí:

Ingredience:

  • Brambory 400 g
  • Mouka 250 g
  • Máslo 100 g
  • Kuřecí prso 300 g
  • Sůl 3 špetka
  • Mletý kmín 1 špetka
  • Bílek 2 ks
  • Zlatá Hana 50 g

Postup přípravy:

Brambory nastrouháme, přidáme sůl, mouku, máslo a vypracujeme těsto, které vyválíme na asi 4mm silný plát.
Vykrajujeme čtverce 10 x 10cm, do středu dáme umleté kuřecí maso a přehneme do trojúhelníku. Pirohy potřeme bílkem, okmínujeme a pečeme asi 15 minut dozlatova ve vyhřáté troubě na 200 °C.
Redakce

Autor: Redakce

Bramborové pirožky plněné uzeným kuřecím masem

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky červen 2017