detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Brambory s fazolkou a bylinkami

příprava: 20 - 30 min
vaření: 20 - 30 min

Počet porcí:

Ingredience:

  • Brambory vařené 500 g
  • Anglická slanina 150 g
  • Fazolové lusky 350 g
  • Sůl 1 lžička kávová rovná
  • Tymián čerstvý 1 lžička kávová rovná
  • Zakysaná smetana 250 ml

Postup přípravy:

Vařené brambory nakrájejte na stejnoměrné kousky. Dejte je do rozpáleného oleje na pánev a po chvíli k nim přidejte nitky slaniny a řezy povařených nebo mražených fazolových lusků. Vše pohazujte na pánvi a míchejte, než se opeče. Pak posypte mletou solí a na brambory odrhněte snítku tymiánu. Podávejte se lžící kysané smetany.
Redakce

Autor: Redakce

Brambory s fazolkou a bylinkami

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky červen 2017