detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Buchty s brynzou a klobásou

příprava: 40 - 50 min
vaření: 30 - 40 min
Hodnocení:
2,5

Počet porcí:

Ingredience:

  • Zakysaná smetana 1 kelímek
  • Sýr Brynza 40 % 200 g
  • Klobása papriková 2 ks
  • Vegeta 20 g
  • Sůl 3 špetka
  • Pepř 1 špetka
  • Buchty v prášku 1 balení

Postup přípravy:

Klobásu oloupeme, nakrájíme na kolečka, okořeníme, zlehka opečeme a poté smícháme s kysanou smetanou.
Z prášku vyrobíme těsto na buchty a jednotlivé buchty naplníme připravenou klobáskovou směsí. Dáme upéct.
Redakce

Autor: Redakce

Buchty s brynzou a klobásou

Komentáře (3)

Poslední příspěvek: 29.12. 2011 17:48

jana komadova, 29.12. 2011 17:48

sú výborné tiež robievam len buchty si robím domáce

Alena Šullová, 25.5. 2011 22:58

zajímavý nápad, upeču je manželovi a uvidíme, jestli bude překvapený :-)

Lubica Polláková, 25.12. 2010 15:47

jsem se chtěla zeptat,brynza do těsta nebo do plnky?

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016