detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Buřtguláš

příprava: 20 - 30 min
vaření: 20 - 30 min
Hodnocení:
2

Počet porcí:

Ingredience:

  • Brambory 1 kg
  • Klobása 4 ks
  • Hladká mouka 1 lžíce polévková vrchovatá
  • Paprika sladká (koření) 2 lžíce polévková rovná
  • Cibule 1 ks
  • Zakysaná smetana 100 ml
  • Kmín 1 lžíce polévková rovná
  • Sůl 1 hrst
  • Pepř mletý 1 lžička kávová vrchovatá

Postup přípravy:

Cibuli nakrajime na jemno, brambory rozkrajime na kosticky, klobasy podelne rozkrojime a nakrajime na pulkolecka. Na oleji zpenime cibuli, pridame brambory, koreni,  sul a chvili restujeme. Pak vse podlijeme vodou a varime temer domekka 15 minut. Hladkou mouku si rozkvedlame v zakysane smetane a prelijeme k polomekkym bramboram. Kdyz vse zacne bublat, pridame klobasy a dobre provarime.
Nikinka00

Autor: Nikinka00

Komentáře (5)

Poslední příspěvek: 3.10. 2015 8:59

Zdenek Šindelář, 3.10. 2015 8:59

Vynikající

Nikola Rompotlová, 17.8. 2015 11:59

dobrota :)

Katka Vašíčková, 17.8. 2015 11:17

Také dělám :)

Nikola Rompotlová, 12.8. 2015 19:56

:)

Jana Csakvaryová, 12.8. 2015 4:01

Máme rádi.

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016