detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Bylinkové máslo

příprava: 15 - 20 min
vaření: nevaří se
Hodnocení:
2,5

Počet porcí:

Ingredience:

  • Máslo 250 g
  • Čerstvá pažitka 1 hrst
  • Česnek 4 stroužek
  • Sůl 1 trocha

Postup přípravy:

Celé máslo necháme změknout při pokojové teplotě, aby se nám s ním dobře pracovalo. Není třeba jej rozehřívat. Pažitku opláchneme, necháme osušit a nasekáme najemno. Nezapomene na pár stroužků česneku, které oloupeme a prolisujeme. Změklé máslo zašleháme se solí, česnekem a pažitkou. Hotové bylinkové máslo necháme ztuhnout v lednici v požadovaném tvaru.
kačec2208

Autor: kačec2208

Komentáře (14)

Poslední příspěvek: 4.10. 2015 16:53

Katka Vašíčková, 4.10. 2015 16:53

Ano je :)

Zdenek Šindelář, 4.10. 2015 9:01

Vynikající

Katka Vašíčková, 10.9. 2015 8:36

Ano je :)

Nikola Rompotlová, 1.9. 2015 18:09

dobrota .)

Katka Vašíčková, 20.7. 2015 16:44

Ano je :-)

Katka Vašíčková, 20.7. 2015 16:43

Ano je :-)

Katka Vašíčková, 20.7. 2015 16:43

Ano je :-)

Katka Vašíčková, 20.7. 2015 12:16

My také :)

Šárka Novotná, 17.7. 2015 15:45

dobrota :)

Šárka Novotná, 17.7. 2015 15:45

dobrota :)

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016