detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Bylinkové máslo

příprava: 15 - 20 min
vaření: nevaří se

Počet porcí:

Ingredience:

  • Máslo 250 g
  • Čerstvá pažitka 1 hrst
  • Česnek 4 stroužek
  • Sůl 1 trocha

Postup přípravy:

Celé máslo necháme změknout při pokojové teplotě, aby se nám s ním dobře pracovalo. Není třeba jej rozehřívat. Pažitku opláchneme, necháme osušit a nasekáme najemno. Nezapomene na pár stroužků česneku, které oloupeme a prolisujeme. Změklé máslo zašleháme se solí, česnekem a pažitkou. Hotové bylinkové máslo necháme ztuhnout v lednici v požadovaném tvaru.
kačec2208

Autor: kačec2208

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky červen 2017