detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Celer zapečený s uzeným masem

příprava: 40 - 50 min
vaření: 40 - 50 min

Počet porcí:

Ingredience:

  • Celer 1 ks
  • Uzené maso 200 g
  • Vejce 3 ks
  • Máslo 100 g
  • Sůl 1 hrst
  • Pepř 1 hrst
  • Strouhanka 1 hrnek
  • Kapie 1 ks

Postup přípravy:

Celerové bulvy dobře očistíme, oloupeme a do většího hrnce dáme vařit vodu, kterou osolíme. Oloupané celery uvaříme ve slané vodě doměkka a nakrájíme je na plátky. Uzené maso nakrájíme na jemné kousky a spojíme s vejcem a strouhankou. Vznikne tak směs, kterou potřeme celerové plátky a naskládáme je do vymazané pečící mísy. Navrchu ozdobíme kapií, pokapeme rozehřátým máslem, dáme do trouby a zapečeme.
Nikinka00

Autor: Nikinka00

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky červen 2017