detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Čerstvý zeleninový salát s majonézou

příprava: 30 - 40 min
vaření: 15 - 20 min

Počet porcí:

Ingredience:

  • Celer 400 g
  • Mrkev 100 g
  • Hrášek zelený 100 g
  • Okurky salátové 100 g
  • Cibule 100 g
  • Majonéza 150 ml

Nutriční hodnoty pro jednu porci:

  • Energetická hodnota: 650 kJ
  • Bílkoviny: 3 g
  • Sacharidy: 19 g
  • Tuky: 28 g

Postup přípravy:

Celer a mrkev uvaříme a nakrájíme na nudličky. Přidáme pokrájenou okurku, najemno nakrájenou cibuli a hrášek. Vše smícháme s majonézou a dochutíme.
Redakce

Autor: Redakce

Čerstvý zeleninový salát s majonézou Čerstvý zeleninový salát s majonézou Čerstvý zeleninový salát s majonézou

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky červen 2017