detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Česnek v soli

příprava: 10 - 15 min
vaření: 15 - 20 min
Hodnocení:
2,5

Počet porcí:

Ingredience:

  • česneku 1 kg
  • Ztuženého tuku 100 % 300 g
  • Soli 300 g

Postup přípravy:

Česnek oloupeme, prolisujeme, promícháme důkladně se solí

Rozpustíme tuk (použil jsem OMEGU), přivedeme ho těsně pod bod varu,
přidáme česnek, zahříváme 5 minut na 85-90 °C, pak ihned plníme do
sklenic

Zavíčkujeme, otočíme dnem vzhůru a po vychladnutí uložíme v chladu a temnu.
viki11

Autor: viki11

Komentáře (22)

Poslední příspěvek: 9.10. 2016 18:40

Šárka Novotná, 9.10. 2016 18:40

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 18:40

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 18:40

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 18:39

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 18:39

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 18:39

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 18:39

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 18:39

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 18:39

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 18:39

Zkusím

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016