detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Chřest s máslem a citrónovou šťávou

příprava: 10 - 15 min
vaření: 15 - 20 min
Hodnocení:
1

Počet porcí:

Ingredience:

  • Chřestu 600 g
  • Másla 60 g
  • šťáva z půlky citrónu voda pepř sůl 1 ks

Postup přípravy:

Chřest oloupeme

Odřízneme dřevnaté konce, svážeme kuchyňskou nití do svazečků

Vaříme ve vroucí osolené vodě spolu s trochou cukru 15 až 20 minut

Chřest vyjmeme, dobře osušíme

Do rozehřátého másla přidáme citronovou šťávu a pepř, přelijeme přes chřest a ihned teplé podáváme.
viki11

Autor: viki11

Komentáře (25)

Poslední příspěvek: 9.10. 2016 19:21

Šárka Novotná, 9.10. 2016 19:21

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 19:21

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 19:21

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 19:21

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 19:21

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 19:21

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 19:21

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 19:21

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 19:21

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 19:21

Zkusím

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016