detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Ďábelský kotlík

příprava: 15 - 20 min
vaření: 30 - 40 min
Hodnocení:
1,5

Počet porcí:

Ingredience:

  • špekáček 2 ks
  • Klobása ostrá 1 ks
  • Hovězí mleté maso 100 g
  • Sterilované fazole červené 400 g
  • Brambory 6 ks
  • Cibule 2 ks
  • Mladá cuketa 2 ks
  • Rajče 4 ks
  • Česnek 4 stroužek
  • Chilli papričky 3 ks
  • Kmín drcený 1 lžička kávová rovná
  • Majoránka sušená 1 lžička kávová rovná
  • Bujón v kostce 1 ks
  • Kečup jemný 4 lžíce polévková rovná
  • Řepkový olej 4 lžíce polévková rovná
  • Sůl 1 lžička kávová rovná

Postup přípravy:

Ve větším hrnci rozpálíme olej, přidáme cibuli nakrájenou na osminky, cukety a rajčata nakrájená na kolečka, špekáčky a klobásu na kolečka a mleté maso. Zprudka opékáme a maso přitom rozmělňujeme vařečkou, aby se opeklo ze všech stran. Přidáme oloupané a na kostičky nakrájené brambory, česnek na plátky, nakrájené chilli papričky, fazole, veškeré koření a dochucovadla. Zalijeme litrem vody a přivedeme k varu. Vaříme asi 30 minut a občas zamícháme.
Moncik03

Autor: Moncik03

Komentáře (6)

Poslední příspěvek: 6.10. 2015 18:33

Šárka Novotná, 6.10. 2015 18:33

Zkusím

Šárka Novotná, 6.10. 2015 18:33

Zkusím

Šárka Novotná, 6.10. 2015 18:33

Zkusím

Katka Vašíčková, 24.9. 2015 8:00

Zkusím :)

Jana Csakvaryová, 23.9. 2015 8:02

Pochoutka.

Nikola Rompotlová, 22.9. 2015 20:13

Zkusim

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016