detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Dobošové rezy

příprava: 30 - 40 min
vaření: 10 - 15 min
Hodnocení:
2,5

Počet porcí:

Ingredience:

  • Hladká mouka 750 g
  • Cukr moučkový 300 g
  • Slepičí vejce 3 ks
  • Hera 100 g
  • Kypřící prášek do pečiva 1 sáček
  • Mléko 150 ml
  • Mléko 1 l
  • Cukr vanilkový 2 sáček
  • Čokoláda na vaření 150 g
  • Cukr moučkový 200 g
  • Zlaté klasy 3 ks
  • Hélia- tuk 375 g
  • Cery 50 g

Postup přípravy:

1.V mlieku rozmiešame celé vajíčka. Múku preosejeme s práškom do pečiva a práškovým cukrom, pridáme vajcia a kúsky masla a vypracujeme hladké cesto. 
2.Rozdelíme ho na 5 častí a každú vyvaľkáme na veľkosť plechu. Pláty preložíme na pečiaci papier a pri 180 stupňoch pečieme z opačnej strany plechu asi 6 minút. Necháme ich vychladnúť a papier stiahneme.
3.Z mlieka, zlatých klasov a vanilkových cukrov uvaríme puding.Puding za stáleho miešania vychladíme. Maslo a práškový cukor vyšľaháme do peny a spojíme s vychladnutým pudingom.
4.Krém rozdelíme na 5 častí a pláty naplníme. Čokoládu s cerou rozpustíme, vrch polejeme a odložíme do chladničky stuhnúť.
mirka2810

Autor: mirka2810

Dobošové rezy Dobošové rezy Dobošové rezy Dobošové rezy Dobošové rezy Dobošové rezy

Komentáře (0)

  • Nejsou vloženy žádné příspěvky. Buďte první!

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem