detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Domácí povidla z trouby

příprava: 15 - 20 min
vaření: 30 - 40 min
Hodnocení:
1

Počet porcí:

Ingredience:

  • 2,5 kg švestek 1 ks
  • Cukru krupice 400 g
  • Octa 50 ml

Postup přípravy:

Omyté vypeckované švestky pomelte na mlýnku nebo rozmixujte, smíchejte s
cukrem podle chuti (my měli švestky hodně zralé a sladké, takže stačilo
300 gramů, ale do méně zralých ho přidejte více) a octem a nechte do
druhého dne odpočinout. Švestky krásně pustí barvu a cukr se rozpustí.
viki11

Autor: viki11

Komentáře (7)

Poslední příspěvek: 9.10. 2016 8:59

Šárka Novotná, 9.10. 2016 8:59

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 8:59

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 8:59

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 8:59

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 8:59

Zkusím

Katka Vašíčková, 21.9. 2015 11:04

Zkusím :)

Nikola Rompotlová, 20.9. 2015 12:42

zkusím :)

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Týden s TESCOMOU