detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Domácí švestková povidla

příprava: 20 - 30 min
vaření: 1,5 hodiny
Hodnocení:
1

Počet porcí:

Ingredience:

  • Vyloupaných švestek 6 kg
  • Krystalového cukru 1 kg
  • 1/8 l octa 1 ks

Postup přípravy:

Vše promícháme a necháme 24 hodin stát

Přivedeme směs do varu (ve smaltovaném hrnci!) a necháme 1 hodinu vařit

Pak stáhneme plamen a dovařujeme 6 hodin (neochutnáváme ani jinak nemícháme, nebo se nám povidla začnou připalovat!)
Ještě teplá povidla dáme do jednotlivých skleniček a uzavřeme víčky nebo zavážeme celofánem.
viki11

Autor: viki11

Komentáře (12)

Poslední příspěvek: 9.10. 2016 9:10

Šárka Novotná, 9.10. 2016 9:10

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 9:10

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 9:10

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 9:10

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 9:10

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 9:10

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 9:10

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 9:10

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 9:10

Zkusím

Nikola Rompotlová, 18.9. 2015 16:28

zkusím :)

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016