detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Dušené červené brambory

příprava: 15 - 20 min
vaření: 20 - 30 min
Hodnocení:
1,5

Počet porcí:

Ingredience:

  • Máslo 3 lžíce polévková rovná
  • Kuřecí vývar 250 ml
  • Sůl 1 špetka
  • Malých červených brambor 1 kg
  • Sušené zeleniny 1 lžíce
  • Strouhaný parmazán 120 g

Postup přípravy:

V kastrolu nechte rozpustit máslo,přidejte dobře omyté brambory ve slupce ,překrojené na čtvrtky a 2-3 minuty míchejte.Brambory posypte sušenou zeleninou a zalijte vývarem. Duste odkryté,až jsou brambory měkké.Před podáváním posypte nastrouhaným sýrem
lanvin

Autor: lanvin

Dušené červené brambory Dušené červené brambory Dušené červené brambory Dušené červené brambory Dušené červené brambory

Komentáře (8)

Poslední příspěvek: 6.4. 2017 19:39

Šárka Novotná, 6.4. 2017 19:39

zkusím

Šárka Novotná, 6.4. 2017 19:39

zkusím

Šárka Novotná, 6.4. 2017 19:39

zkusím

Šárka Novotná, 6.4. 2017 19:39

zkusím

Šárka Novotná, 6.4. 2017 19:38

zkusím

Alena Šindelářová, 16.1. 2016 11:00

Výborné

Zdenek Šindelář, 8.11. 2015 15:04

Vynikající

Katka Vašíčková, 16.9. 2015 10:46

Zkusím :)

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Týden s TESCOMOU