detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Dušené červené brambory

příprava: 15 - 20 min
vaření: 20 - 30 min

Počet porcí:

Ingredience:

  • Máslo 3 lžíce polévková rovná
  • Kuřecí vývar 250 ml
  • Sůl 1 špetka
  • Malých červených brambor 1 kg
  • Sušené zeleniny 1 lžíce
  • Strouhaný parmazán 120 g

Postup přípravy:

V kastrolu nechte rozpustit máslo,přidejte dobře omyté brambory ve slupce ,překrojené na čtvrtky a 2-3 minuty míchejte.Brambory posypte sušenou zeleninou a zalijte vývarem. Duste odkryté,až jsou brambory měkké.Před podáváním posypte nastrouhaným sýrem
lanvin

Autor: lanvin

Dušené červené brambory Dušené červené brambory Dušené červené brambory Dušené červené brambory Dušené červené brambory

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky červen 2017