detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Dušené jehněčí maso

příprava: 20 - 30 min
vaření: 40 - 50 min
Hodnocení:
3

Počet porcí:

Ingredience:

  • Jehněčí maso 8 ks
  • Brambory ranné 500 g
  • Zelí hlávkové bílé 400 g
  • Cibule 1 ks
  • Pórek 1 ks
  • Čerstvý hrášek 300 g
  • Rostlinný olej 1 lžíce polévková rovná
  • Sůl 1 lžička kávová vrchovatá
  • Pepř celý 0 g
  • Pepř mletý 1 špetka
  • Bobkový list 2 lístek
  • Tymián sušený 0 g
  • Rozmarýn 1 špetka
  • Petržel nasekaná 1 špetka
  • Petržel nať 1 hrst

Postup přípravy:

Maso nasolíme, opepříme a orestujeme na oleji. Přilijeme vodu, přivedeme k varu a ochutíme kořením, které je uloženo v gázovém obalu. Necháme povařit, přidáme brambory nakrájené na čtvrtky, zelí, cibuli a pórek.
Povaříme 20 min, přidáme hrášek a nezapomínáme podlévat vodou. Když jsou brambory měkké, vyjmeme koření a podáváme sypané petrželkou.
Redakce

Autor: Redakce

Komentáře (3)

Poslední příspěvek: 24.9. 2015 8:39

Katka Vašíčková, 24.9. 2015 8:39

Zkusím :)

Pavlína Skýbová, 28.9. 2014 13:29

dobrota

Jana Csakvaryová, 25.9. 2014 17:50

Zdravé a dobré.

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016