detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Dušené zelí s vepřovým masem

příprava: 1,5 hod
vaření: 1,5 hodiny
Hodnocení:
1,5

Počet porcí:

Ingredience:

  • Zelí hlávkové bílé 500 g
  • Vepřové maso 500 g
  • Cibule 2 ks
  • Mrkev 1 ks
  • Majonéza 1 kelímek
  • Kečup 200 ml
  • Sůl 1 hrst
  • Pepř 1 lžička kávová rovná
  • Slunečnicový olej 1 hrnek

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na větší kostky a na oleji prudce opečeme. Mrkev očistíme a nastrouháme na hrubším struhadle, cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo. Do větší mísy nakrouháme zelí přidáme opečené maso, cibuli, mrkev, majonézu a kečup. Osolíme, opepříme a promícháme. Směs vložíme do zapékací mísy a dusíme zhruba 1 hodinu při 200 stupních.
Nikinka00

Autor: Nikinka00

Komentáře (9)

Poslední příspěvek: 18.12. 2015 20:05

Nikola Rompotlová, 18.12. 2015 20:05

určitě :)

Nikola Rompotlová, 18.12. 2015 20:05

určitě :)

Zdenek Šindelář, 3.10. 2015 9:07

Vynikající

Nikola Rompotlová, 18.8. 2015 11:06

to je :)

Katka Vašíčková, 17.8. 2015 23:51

Dobrota :)

Nikola Rompotlová, 5.8. 2015 22:30

to je :)

Nikola Rompotlová, 5.8. 2015 22:29

to je :)

Pavlína Skýbová, 5.8. 2015 13:49

dobrota

Jana Csakvaryová, 5.8. 2015 7:03

Pochoutka.

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky březen 2017