detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Dušené zelí s vepřovým masem

příprava: 1,5 hod
vaření: 1,5 hodiny

Počet porcí:

Ingredience:

  • Zelí hlávkové bílé 500 g
  • Vepřové maso 500 g
  • Cibule 2 ks
  • Mrkev 1 ks
  • Majonéza 1 kelímek
  • Kečup 200 ml
  • Sůl 1 hrst
  • Pepř 1 lžička kávová rovná
  • Slunečnicový olej 1 hrnek

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na větší kostky a na oleji prudce opečeme. Mrkev očistíme a nastrouháme na hrubším struhadle, cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo. Do větší mísy nakrouháme zelí přidáme opečené maso, cibuli, mrkev, majonézu a kečup. Osolíme, opepříme a promícháme. Směs vložíme do zapékací mísy a dusíme zhruba 1 hodinu při 200 stupních.
Nikinka00

Autor: Nikinka00

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky červen 2017