detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Džem z borůvek

příprava: 10 - 15 min
vaření: 30 - 40 min
Hodnocení:
1

Počet porcí:

Ingredience:

  • Borůvek 1 kg
  • Cukru krystal 300 g
  • Balíček želírovacího přípravku 1 ks

Postup přípravy:

Přebrané a omyté borůvky zprudka vaříme, až se asi třetina šťávy odpaří

Po částech přidáme cukr a prudce vaříme ještě 5 minut

Horký džem naplníme do nahřátých sklenic, uzavřeme je víčky

Sterilujeme 25 minut při teplotě 85 °C.
viki11

Autor: viki11

Komentáře (45)

Poslední příspěvek: 19.10. 2016 18:44

Šárka Novotná, 19.10. 2016 18:44

Zkusím

Šárka Novotná, 19.10. 2016 18:44

Zkusím

Šárka Novotná, 19.10. 2016 18:44

Zkusím

Šárka Novotná, 19.10. 2016 18:44

Zkusím

Šárka Novotná, 19.10. 2016 18:44

Zkusím

Šárka Novotná, 19.10. 2016 18:44

Zkusím

Šárka Novotná, 19.10. 2016 18:44

Zkusím

Šárka Novotná, 19.10. 2016 18:44

Zkusím

Šárka Novotná, 19.10. 2016 18:44

Zkusím

Šárka Novotná, 19.10. 2016 18:44

Zkusím

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016