detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Falešný boršč s kapustou

příprava: 10 - 15 min
vaření: 20 - 30 min
Hodnocení:
2,5

Počet porcí:

Ingredience:

  • Cibule 1 ks
  • Kapusta hlávková 300 g
  • Petržel kořen 2 ks
  • Mrkev 3 ks
  • Sůl 2 špetka
  • Rajský protlak 1 balíček
  • Červená řepa 200 g
  • Zeleninový vývar 1 l

Postup přípravy:

Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, osmahneme a přidáme nastrouhanou očištěnou mrkev a petržel a nadrobno nakrájenou kapustu. Zalijeme zeleninovým vývarem a povaříme na mírném ohni asi 20 minut. Poté přidáme rajský protlak a předvařenou červenou řepu pokrájenou na malé kousky. Polévku dochutíme solí.
Moncik03

Autor: Moncik03

Komentáře (7)

Poslední příspěvek: 11.11. 2016 15:35

Pavlína Skýbová, 11.11. 2016 15:35

1+

Nikola Rompotlová, 18.9. 2015 16:29

zkusím :)

Šárka Novotná, 15.9. 2015 9:54

Zkusím.

Šárka Novotná, 15.9. 2015 9:54

Zkusím.

Šárka Novotná, 15.9. 2015 9:54

Zkusím.

Jana Csakvaryová, 15.9. 2015 7:32

Zkusím.

Katka Vašíčková, 14.9. 2015 15:50

Zkusím :)

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016