detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Fazolový guláš

příprava: 4 hodiny
vaření: 30 - 40 min

Počet porcí:

Ingredience:

  • Fazole červené 300 g
  • Anglická slanina 150 g
  • Kabanos 150 g
  • Cibule 2 ks
  • Brambory 200 g
  • Sádlo 50 g
  • Sůl 10 g
  • Bujón v kostce 10 g
  • Mouka 50 g
  • Mletá paprika 1 hrst
  • Polévkové koření 10 ml

Postup přípravy:

Cibuli nakrájíme a na sádle ji zpěníme. Přidáme nakrájenou slaninu,
následně uzeninu a lehce osmažíme. Pak přidáme mletou papriku, lehce osmažíme,
přidáme namočené fazole, dolijeme vodou a přidáme bujónovou kostku.
Vaříme tak dlouho, aby fazole byly na zkus měkké a pak přidáme na kostičky
nakrájené brambory, které vaříme rovněž do změknutí. Potom dochutíme polévkovým
kořením a zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě.
Redakce

Autor: Redakce

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky červen 2017