detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Fazolový perkelt

příprava: více jak den
vaření: 2 hodiny
Hodnocení:
1,5

Počet porcí:

Ingredience:

  • Fazole bílé 500 g
  • Cibule 2 ks
  • Vepřové maso 500 g
  • Párky 3 ks
  • Paprika červená 2 ks
  • Rajče 3 ks
  • Masox Vitana 1 ks
  • Sůl 1 lžička kávová rovná
  • Pepř 1 lžička kávová rovná
  • Rajský protlak 1 balíček

Postup přípravy:

Den předem namočíme fazole. Osmahneme cibuli nakrájenou nadrobno přidáme maso, párek, fazole a podlijeme vodou. Asi v polovině vaření přidáme nakrájené papriky, rajčata, masox, sůl, pepř a dovaříme fazole doměkka. Když jsou hotové, zaděláme rajským protlakem.
Nikinka00

Autor: Nikinka00

Komentáře (9)

Poslední příspěvek: 18.12. 2015 20:05

Nikola Rompotlová, 18.12. 2015 20:05

určitě :)

Nikola Rompotlová, 18.12. 2015 20:05

určitě :)

Zdenek Šindelář, 3.10. 2015 9:07

Vynikající

Nikola Rompotlová, 18.8. 2015 11:06

určitě :)

Katka Vašíčková, 17.8. 2015 23:54

Zkusím :)

Nikola Rompotlová, 5.8. 2015 22:30

určitě :)

Nikola Rompotlová, 5.8. 2015 22:29

to je :)

Pavlína Skýbová, 5.8. 2015 13:51

ukládám

Jana Csakvaryová, 5.8. 2015 7:05

Pochoutka.

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016