detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Frappé káva

příprava: 15 - 20 min
vaření: nevaří se

Počet porcí:

Ingredience:

  • Instantní kávy 2 lžičky
  • Cukru (krystal nebo krupice) 2 lžičky
  • Vody 200 ml
  • Kostky ledu 4 ks

Postup přípravy:

Do vysoké sklenice nalijeme vodu, do které nasypeme kávu a cukr

Elektrickým ručním šlehačem (na trhu existují ruční mlýnky přímo
určené na přípravu frappé kávy) při vysokých otáčkách vyšleháme kávu do
husté pěny

Přidáme kostky ledu, slámku a ihned podáváme.
viki11

Autor: viki11

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky červen 2017