detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Holandský řízek

příprava: 15 - 20 min
vaření: 15 - 20 min
Hodnocení:
2,5

Počet porcí:

Ingredience:

  • Mleté maso 1 kg
  • Strouhaný sýr 400 g
  • Mléko 2 hrnek
  • Sůl, pepř 1 trocha

Postup přípravy:

Maso promícháme s mlékem, přidáme sýr, osolíme a opepříme. Navlhčenýmy rukama tvarujeme řízky, které vložíme do rozšlehaného vejce, a pak obalíme ve strouhance a ještě jednou do vejce, a znova do strouhanky, potom smažíme na oleji.
kačec2208

Autor: kačec2208

Holandský řízek Holandský řízek Holandský řízek Holandský řízek Holandský řízek Holandský řízek Holandský řízek Holandský řízek Holandský řízek Holandský řízek Holandský řízek Holandský řízek

Komentáře (20)

Poslední příspěvek: 6.4. 2016 14:03

Katka Vašíčková, 6.4. 2016 14:03

My také :)

Pavlína Skýbová, 23.3. 2016 16:01

máme rádi

Katka Vašíčková, 17.1. 2016 17:58

My také :)

Jana Csakvaryová, 17.1. 2016 9:52

Máme rádi.

Katka Vašíčková, 5.10. 2015 22:41

Ano je :)

Zdenek Šindelář, 5.10. 2015 5:26

Vynikající

Katka Vašíčková, 10.9. 2015 7:55

Ano je :)

Nikola Rompotlová, 1.9. 2015 17:55

dobrota .)

Katka Vašíčková, 20.8. 2015 6:36

Ano je :)

Katka Vašíčková, 20.8. 2015 6:36

Ano je :)

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016