detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Holandský řízek

příprava: 15 - 20 min
vaření: 15 - 20 min

Počet porcí:

Ingredience:

  • Mleté maso 1 kg
  • Strouhaný sýr 400 g
  • Mléko 2 hrnek
  • Sůl, pepř 1 trocha

Postup přípravy:

Maso promícháme s mlékem, přidáme sýr, osolíme a opepříme. Navlhčenýmy rukama tvarujeme řízky, které vložíme do rozšlehaného vejce, a pak obalíme ve strouhance a ještě jednou do vejce, a znova do strouhanky, potom smažíme na oleji.
kačec2208

Autor: kačec2208

Holandský řízek Holandský řízek Holandský řízek Holandský řízek Holandský řízek Holandský řízek Holandský řízek Holandský řízek Holandský řízek Holandský řízek Holandský řízek Holandský řízek

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky červen 2017