detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Hovězí plátky s mrkví

příprava: 30 - 40 min
vaření: 30 - 40 min

Počet porcí:

Ingredience:

  • Hovězí maso 500 g
  • Mrkev 300 g
  • Mouka polohrubá 1 hrst
  • Máslo 20 g
  • Skořice mletá 1 špetka
  • Petržel nasekaná 1 hrst
  • Sůl 1 lžička kávová rovná

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme je, na okrajích nařízneme, aby se nekroutily, osmahneme, nejlépe na teflonové pánvi bez tuku, podlijeme horkou vodou, osolíme a dusíme do měkka. V polovině dušení přidáme očištěnou, na kolečka nakrájenou mrkev a dodusíme. Zahustíme troškou mouky, ochutíme skořicí a petrželkou a pro chuť přidáme kousek másla.
Nikinka00

Autor: Nikinka00

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky červen 2017