detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Hustopečský flamendr

příprava: 1 hod
vaření: 20 - 30 min
Hodnocení:
3

Počet porcí:

Ingredience:

  • Vepřové 600 g
  • Cibule 3 ks
  • Slunečnicový olej 100 ml
  • Vegeta 50 g
  • Křen 10 g
  • Worcesterová omáčka 10 ml
  • Sůl 1 špetka
  • Sádlo 10 g

Postup přípravy:

Vepřovou kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, nakrájíme na jemnější nudličky, osolíme,
zakapeme olejem a necháme chvíli uležet. Na pánvi rozehřejeme sádlo a
orestujeme na něm najemno nakrájenou cibuli a maso. Jakmile maso a cibule
povolí, přidáme worchester a odstavíme z plamene. Okořeníme vegetou nebo
feferonkami. Křen nastrouháme. Flamendra servírujeme s čerstvým chlebem a
posypaný křenem.
Redakce

Autor: Redakce

Hustopečský flamendr

Komentáře (7)

Poslední příspěvek: 18.2. 2015 21:20

Jana Brunecová, 18.2. 2015 21:20

Jednoduchá příprava, vyzkouším.

Šárka Novotná, 14.10. 2014 23:07

chuťovka :)

Vendula Staňkova, 29.4. 2014 9:17

dobrota

Jitka Jandová, 21.2. 2014 14:21

dobrý nápad a vegety ubrat.-))

Alena Rejlková, 10.10. 2011 12:31

není to s tou vegetou přesolené?

Hana Krňávková, 31.5. 2011 2:07

slibné

Alena Šullová, 20.5. 2011 12:35

až na těch 50g vegety je to velmi zajímavý recept :-)

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016