detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Jahody s cukrem

příprava: 10 - 15 min
vaření: 30 - 40 min
Hodnocení:
2

Počet porcí:

Ingredience:

  • Jahod 1 kg
  • Cukru 150 g

Postup přípravy:

Drobnější červené jahody setřeseme do jednotlivých sklenic

Zasypeme je cukrem

Dobře je uzavřeme

Sterilujeme 30 minut při teplotě 90 °C.
viki11

Autor: viki11

Komentáře (33)

Poslední příspěvek: 19.10. 2016 19:01

Šárka Novotná, 19.10. 2016 19:01

Zkusim

Šárka Novotná, 19.10. 2016 19:00

Zkusim

Šárka Novotná, 19.10. 2016 19:00

Zkusim

Šárka Novotná, 19.10. 2016 19:00

Zkusim

Šárka Novotná, 19.10. 2016 19:00

Zkusim

Šárka Novotná, 19.10. 2016 19:00

Zkusim

Šárka Novotná, 19.10. 2016 19:00

Zkusim

Šárka Novotná, 19.10. 2016 19:00

Zkusim

Šárka Novotná, 19.10. 2016 19:00

Zkusim

Šárka Novotná, 19.10. 2016 19:00

Zkusim

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016