detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Jehněčí po Marocku

příprava: 20 - 30 min
vaření: 15 - 20 min
Hodnocení:
2

Počet porcí:

Ingredience:

  • Jehněčí 750 g
  • Cibule 2 ks
  • Švestky sušené 200 g
  • Meruňky sušené 200 g
  • Mandle 100 g
  • Hovězí vývar 1 l
  • Rostlinný olej 10 ml
  • Olej 1 lžička kávová rovná
  • Skořice mletá 1 lžička kávová rovná
  • Sůl 1 špetka
  • Pepř 1 špetka

Postup přípravy:

Očištěné maso nakrájíme na kostky a zprudka opečeme na pánvi. Přilijeme vývar. Přidáme nakrájenou cibuli, přepůlené švestky a meruňky, zázvor, skořici a pepř.
Uvedeme do varu a dusíme dokud není maso měkké. Servírujeme zdobené mandlemi, s rýží a tymiánem.
Redakce

Autor: Redakce

Jehněčí po Marocku

Komentáře (5)

Poslední příspěvek: 28.9. 2014 13:28

Pavlína Skýbová, 28.9. 2014 13:28

dobrota

Jana Csakvaryová, 25.9. 2014 17:48

Dobrá kombinace.

Vendula Staňkova, 29.4. 2014 9:33

dobrota

Jitka Jandová, 24.4. 2014 11:33

vyzkouším

Helena Zobková, 17.5. 2011 0:28

Jahňacinka, zdravé a chutné mäso, pochutnala by som si:-)

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016