detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Kapr na paprice

příprava: 40 - 50 min
vaření: 40 - 50 min
Hodnocení:
1

Počet porcí:

Ingredience:

  • Kapr 400 g
  • Cibule 2 ks
  • Rajský protlak 3 lžíce polévková rovná
  • Mletá paprika sladká 2 lžička kávová vrchovatá
  • Bílý jogurt 3 lžíce polévková vrchovatá
  • Pepř 1 hrst
  • Sůl 1 hrst
  • Paprika pálivá 1 špetka

Postup přípravy:

Na másle zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme protlak a mletou papriku, podlijeme vodou a rozmícháme. Přidáme osolené a opepřené porce kapra a dusíme dokud ryba nezměkne. Hotové maso vyjmeme a do omáčky vmícháme jogurt.
Nikinka00

Autor: Nikinka00

Komentáře (10)

Poslední příspěvek: 18.12. 2015 20:10

Nikola Rompotlová, 18.12. 2015 20:10

určitě :)

Nikola Rompotlová, 18.12. 2015 20:10

určitě :)

Zdenek Šindelář, 3.10. 2015 9:59

Vynikající

Nikola Rompotlová, 10.9. 2015 17:49

tojo :)

Katka Vašíčková, 19.8. 2015 7:19

Zkusím :)

Šárka Novotná, 15.7. 2015 16:28

zkusím :-)

Nikola Rompotlová, 2.7. 2015 16:57

:)

Pavlína Skýbová, 30.6. 2015 14:23

1+

Nikola Rompotlová, 28.6. 2015 22:36

ano :)

Jana Csakvaryová, 27.6. 2015 19:11

Přijde vhod.

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016