detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Kapr na pivě

příprava: 40 - 50 min
vaření: 40 - 50 min
Hodnocení:
2

Počet porcí:

Ingredience:

  • Kapr 400 g
  • Sůl 1 špetka
  • Pepř 1 špetka
  • Světlé pivo 250 ml
  • Slunečnicový olej 20 ml
  • Cibule 4 ks
  • Citronová šťáva 3 lžička kávová rovná
  • Kmín 1 špetka
  • Mletá paprika sladká 5 špetka

Postup přípravy:

Porce kapra osolíme, opepříme, rozložíme na talíř, pokapeme pivem a necháme nejméně hodinu v chladu odležet. Na oleji osmahneme na kroužky nakrájené cibule, na ně vložíme porce kapra, pokapeme citronovou šťávou, posypeme kmínem, paprikou, zalijeme pivem a dusíme pod pokličkou doměkka ( asi 25 minut ) Dle potřeby při dušení podléváme vodou.
Nikinka00

Autor: Nikinka00

Komentáře (7)

Poslední příspěvek: 18.12. 2015 20:04

Nikola Rompotlová, 18.12. 2015 20:04

určitě :)

Nikola Rompotlová, 18.12. 2015 20:04

určitě :)

Zdenek Šindelář, 3.10. 2015 8:59

Vynikající

Nikola Rompotlová, 17.8. 2015 12:00

určitě :)

Katka Vašíčková, 17.8. 2015 11:18

Zkusím :)

Nikola Rompotlová, 9.8. 2015 22:25

to je :)

Jana Csakvaryová, 8.8. 2015 17:19

Pochoutka.

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016