detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Kapr po cikánsku

příprava: 10 - 15 min
vaření: 40 - 50 min
Hodnocení:
3

Počet porcí:

Ingredience:

  • Kapr 1 kg
  • Anglická slanina 300 g
  • Cibule 1 ks
  • Olivový olej 4 lžíce polévková rovná
  • Brambory ranné 1 kg
  • Sůl 1 lžička kávová rovná
  • Feferonky 5 ks

Postup přípravy:

Kapra naporcujeme, posolíme a rozložíme do vymaštěného pekáče.
Kousky feferonek naskládáme mezi kousky kapra, poklademe anglickou slaninou, posypeme nahrubo nakrájenou cibulí a nakonec vše přikryjeme na plátky krájenými bramborami. Pečeme v troubě cca 45 minut.
Redakce

Autor: Redakce

Kapr po cikánsku

Komentáře (2)

Poslední příspěvek: 16.12. 2014 17:48

Jana Csakvaryová, 16.12. 2014 17:48

Dobrý tip.

Pavlína Skýbová, 23.12. 2013 11:31

dobrota

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016