detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Karlovarské placky

příprava: 10 - 15 min
vaření: 20 - 30 min
Hodnocení:
2

Počet porcí:

Ingredience:

  • Brambory vařené 500 g
  • Mouka hrubá 500 g
  • Sůl 1 špetka
  • Rostlinný olej 20 ml
  • Cibule 4 ks
  • Uzená žebra 150 g
  • Pepř 1 špetka
  • žampiony čerstvé 50 špetka
  • Lečo 200 g

Postup přípravy:

Těsto si vypracujeme z vařených brambor a hrubé mouky, rozdělíme na bochánky, z kterých vyválíme placky a necháme v chladu.
Připravíme si směs z uvařených na kousky nakrájených žebírek, které smícháme se zesklovatělou cibulí, žampióny a přidáme lečo, sůl a pepř.
Placky naplníme směsí, přeložíme a smažíme na oleji.
Redakce

Autor: Redakce

Karlovarské placky

Komentáře (2)

Poslední příspěvek: 18.4. 2014 16:55

Jitka Jandová, 18.4. 2014 16:55

vyzkouším

jana komadova, 7.8. 2011 13:57

už aj oči by jedli dík za inšpiráciu

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016