detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Kedlubnové zelí

příprava: 20 - 30 min
vaření: 20 - 30 min
Hodnocení:
2

Počet porcí:

Ingredience:

  • Kedlubna 3 ks
  • Cibule 1 ks
  • Slunečnicový olej 2 lžíce polévková rovná
  • Sůl 1 lžička kávová rovná
  • Kmín 1 lžička kávová rovná
  • Cukr 1 lžička kávová rovná
  • Ocet 1 lžička kávová rovná
  • Hladká mouka 2 lžíce polévková vrchovatá
  • Bílé víno 3 lžíce polévková rovná

Postup přípravy:

Cibuli oloupeme, nakrájíme na kousky a osmažíme v pánvi na oleji. Přidáme očištěné a nahrubo nastrouhané kedlubny, osolíme, okmínujeme podlijeme bílým vínem a dusíme 10 minut. Potom do zelí vmícháme mouku, dochutíme cukrem a octem a dusíme ještě dalších 10 minut.
Nikinka00

Autor: Nikinka00

Komentáře (10)

Poslední příspěvek: 14.5. 2017 6:27

Jana Csakvaryová, 14.5. 2017 6:27

Je výtečné.

Jana Csakvaryová, 14.5. 2017 6:27

Máme rádi.

Jana Csakvaryová, 14.5. 2017 6:27

Dobrý tip.

Jana Csakvaryová, 14.5. 2017 6:26

Zkusím.

Jana Csakvaryová, 14.5. 2017 6:26

Pochoutka.

Zdenek Šindelář, 3.10. 2015 9:11

Vynikající

Nikola Rompotlová, 18.8. 2015 11:10

také :)

Katka Vašíčková, 18.8. 2015 0:03

Máme rádi :)

Nikola Rompotlová, 5.8. 2015 22:31

:)

Pavlína Skýbová, 5.8. 2015 14:01

máme rádi

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky květen 2017