detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Kokosky

příprava: 40 - 50 min
vaření: 40 - 50 min
Hodnocení:
2

Počet porcí:

Ingredience:

  • Kokos strouhaný 150 g
  • Cukr krupice 150 g
  • Bílek 3 ks
  • Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Vychlazené bílky vyšleháme se špetkou soli do tuhé pěny, misku vložíme do vodní lázně, dále šleháme a postupně střídavě přidáváme cukr  a kokos, až vznikne hustá hmota. Cukrářský sáček naplníme kokosovou hmotou a na plech vyložený pečícím papírem nastříkáme menší kolečka, která usušíme při teplotě 150 stupňů  v troubě.
Nikinka00

Autor: Nikinka00

Komentáře (12)

Poslední příspěvek: 18.12. 2015 20:09

Nikola Rompotlová, 18.12. 2015 20:09

určitě :)

Nikola Rompotlová, 18.12. 2015 20:09

určitě :)

Zdenek Šindelář, 3.10. 2015 9:28

Vynikající

Nikola Rompotlová, 10.9. 2015 17:51

tojo :)

Katka Vašíčková, 19.8. 2015 7:24

Zkusím :)

Šárka Novotná, 15.7. 2015 15:36

zkusím :-)

Nikola Rompotlová, 6.7. 2015 22:41

:)

Nikola Rompotlová, 6.7. 2015 22:39

:)

Pavlína Skýbová, 3.7. 2015 12:25

1+

Katka Vašíčková, 2.7. 2015 21:53

Máme rádi :-)

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky únor 2017