detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Kokosky

příprava: 40 - 50 min
vaření: 40 - 50 min

Počet porcí:

Ingredience:

  • Kokos strouhaný 150 g
  • Cukr krupice 150 g
  • Bílek 3 ks
  • Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Vychlazené bílky vyšleháme se špetkou soli do tuhé pěny, misku vložíme do vodní lázně, dále šleháme a postupně střídavě přidáváme cukr  a kokos, až vznikne hustá hmota. Cukrářský sáček naplníme kokosovou hmotou a na plech vyložený pečícím papírem nastříkáme menší kolečka, která usušíme při teplotě 150 stupňů  v troubě.
Nikinka00

Autor: Nikinka00

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky červen 2017