detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Kokosovo-karamelová čokoláda

příprava: 10 - 15 min
vaření: 10 - 15 min
Hodnocení:
1

Počet porcí:

Ingredience:

  • Kokosové mléko 3 šálky
  • Nalámaná čokoláda 1 půl šálku
  • Arašídové máslo 1 čtvrt šálku
  • Karamelová zmrzlina 1 čtvrt šálku
  • šlehačka, oříšky 1 na ozdobu

Postup přípravy:

Do mléka přidáme nad párou rozpuštěnou čokoládu, arašídové máslo a karamelovou zmrzlinu. Mixérem důkladně rozmixujeme do hladké hmoty, kterou na pánvi přivedeme k varu. Rozvařenou mléčnou hmotu nalijeme do sklenic, ozdobíme vyšlehanou šlehačkou a nasekanými oříšky.
kačec2208

Autor: kačec2208

Komentáře (8)

Poslední příspěvek: 8.10. 2015 15:32

Katka Vašíčková, 8.10. 2015 15:32

Zkuste :)

Michaela Širmerová, 8.10. 2015 9:12

Vyzkouším :)

Katka Vašíčková, 4.10. 2015 15:32

Zkuste :)

Katka Vašíčková, 4.10. 2015 15:02

Ano je :)

Katka Vašíčková, 4.10. 2015 14:59

Zkuste :)

Nikola Rompotlová, 4.10. 2015 14:46

zkusím :)

Zdenek Šindelář, 4.10. 2015 8:18

Vynikající

Jana Csakvaryová, 3.10. 2015 17:59

Zkusím.

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016