detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Kompot z jablek

příprava: 10 - 15 min
vaření: 30 - 40 min
Hodnocení:
1,5

Počet porcí:

Ingredience:

  • Jablka 1 kg
  • Vody 1 l
  • Pískového cukru 250 g

Postup přípravy:

Jablka rozpůlíme, zbavíme jádřinců

Nakrájíme je na kousky a vložíme do čistých sklenic

Přidáme vroucí nálev z vody a cukru, sklenice zavíčkujeme a pevně utěsníme

Nakonec sklenice sterilujeme ve vodní lázni 25 minut při teplotě 100 °C.
viki11

Autor: viki11

Komentáře (7)

Poslední příspěvek: 9.10. 2016 8:40

Šárka Novotná, 9.10. 2016 8:40

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 8:39

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 8:39

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 8:39

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 8:39

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 8:39

Zkusím

Nikola Rompotlová, 29.9. 2015 10:35

Dobrota

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016