detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Kotlety na zelenině

příprava: 40 - 50 min
vaření: 40 - 50 min

Počet porcí:

Ingredience:

  • Vepřová kotleta 600 g
  • Paprika zelená 1 ks
  • Rajče 1 ks
  • Rajský protlak 20 g
  • Hladká mouka 10 g
  • Hovězí vývar 100 ml
  • Rostlinný olej 3 lžíce polévková rovná
  • Sůl 1 lžička kávová vrchovatá

Postup přípravy:

Umyté a osušené maso nakrájíme na plátky. Zlehka naklepeme, osolíme a na rozehřátém oleji opražíme dozlatova z obou stran. Maso z pánve vyndáme a ve výpeku dozlatova osmažíme cibulku pokrájenou na kolečka. Přidáme nakrájené rajče, papriku, rajský protlak a dusíme, dokud se šťáva nezačne oddělovat od tuku. Směs zaprášíme moukou, zalijeme vývarem a dusíme ještě 5 minut. Kotletu podáváme spolu s dušenou zeleninovou směsí a vařenými bramborami.
Nikinka00

Autor: Nikinka00

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky červen 2017