detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Krevety na česneku

příprava: 10 - 15 min
vaření: 10 - 15 min
Hodnocení:
3,5

Počet porcí:

Ingredience:

  • Kreveta 400 g
  • Olivový olej 3 lžíce polévková rovná
  • Česnek 4 stroužek
  • Citrón 1 ks
  • Bageta světlá 1 ks

Nutriční hodnoty pro jednu porci:

  • Energetická hodnota: 1300.44 kJ
  • Bílkoviny: 23.24 g
  • Sacharidy: 22.82 g
  • Tuky: 12.25 g

Postup přípravy:

Do pánve wok dáme tři lžíce oleje, který rozehřejeme. Nakrájíme hodně česneku na plátky a lehce ho v oleji osmahneme. Musíme dát pozor, aby ani trochu nezhnědnul, to by byl pak nahořklý. Do toho pak vložíme vyloupané tygří krevety a zprudka je osmahneme. Když jsou téměř hotové, ještě v pánvi je hodně pokapeme citronem. Podáváme okamžitě s čerstvou křupavou francouzskou bagetou.
Redakce

Autor: Redakce

Komentáře (0)

  • Nejsou vloženy žádné příspěvky. Buďte první!

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem