detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Kuře po portugalsku

příprava: 10 - 15 min
vaření: 40 - 50 min
Hodnocení:
2

Počet porcí:

Ingredience:

  • Kuře 1500 g
  • Olivový olej 2 lžíce polévková rovná
  • Rajče 400 g
  • Pomerančová šťáva 20 ml
  • Šunka kuřecí 100 g
  • Olivy zelené 60 g
  • Kapusta hlávková 540 g
  • Česnek 3 stroužek
  • Portské víno 100 ml

Postup přípravy:

Na rozpáleném oleji opečeme osolené a opepřené kousky kuřete. Pak je vyjmeme, do šťávy přidáme portské víno, rajčata, pomerančovou šťávu, brambory, šunku, česnek a uvedeme do varu.
Kuře vrátíme na pánev a podusíme asi 40 minut. Přidáme olivy, kapustu a podusíme dalších 10 minut Podáváme s těstovinami.
Redakce

Autor: Redakce

Kuře po portugalsku

Komentáře (0)

  • Nejsou vloženy žádné příspěvky. Buďte první!

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky únor 2017