detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Kuřecí řízek v křenové omáčce

příprava: 15 - 20 min
vaření: 15 - 20 min
Hodnocení:
1,5

Počet porcí:

Ingredience:

  • Kuřecí prso 4 ks
  • Kečup jemně pálivý 100 ml
  • Máslo 50 g
  • Křen 50 g
  • Řepkový olej 3 lžíce polévková rovná
  • Pepř mletý černý 4 špetka
  • Sůl 4 špetka
  • Hladká mouka 3 lžíce polévková vrchovatá
  • Dijonská hořčice 1 lžíce polévková rovná

Postup přípravy:

Kuřecí maso rozkrojíme na řízky, naklepeme je, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na pánvi rozehřejeme olej a řízky na něm opečeme z obou stran, pak je dáme na talíř a udržujeme v teple. Do zbylého oleje přidáme kečup, máslo, hořčici, 4 lžíce vody a krátce podusíme. Nakonec vmícháme jemně nastrouhaný křen. Omáčku nalijeme na řízky a podáváme s opečenými bramborami nebo rýží.
Moncik03

Autor: Moncik03

Komentáře (6)

Poslední příspěvek: 6.10. 2015 21:36

Šárka Novotná, 6.10. 2015 21:36

Zkusím

Šárka Novotná, 6.10. 2015 21:34

Zkusím

Šárka Novotná, 6.10. 2015 21:34

Zkusím

Šárka Novotná, 6.10. 2015 21:34

Zkusím

Katka Vašíčková, 6.10. 2015 12:29

Zkusím :)

Nikola Rompotlová, 4.10. 2015 14:57

zkusím :)

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016