detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Kyjevský kotlet

příprava: 10 - 15 min
vaření: 20 - 30 min
Hodnocení:
2

Počet porcí:

Ingredience:

  • Kuře 500 g
  • Máslo 80 g
  • Sůl 1 lžička kávová vrchovatá
  • Pepř bílý 1 špetka
  • Hladká mouka 100 g
  • Vejce 1 ks
  • Plnotučné mléko 100 ml
  • Strouhanka 100 g
  • Rostlinný olej 4 lžíce polévková rovná
  • Brambory 400 g
  • Pórek 50 g

Postup přípravy:

Kuřecí stehno zbavíme kůže, částečně vykostíme, nasolíme, opepříme a vložíme do něj kousek másla. Uděláme závitek, který spojíme párátkem, obalíme v trojobalu a osmažíme.
Brambory rozvaříme, rozšťoucháme, dle potřeby přisolíme a ozdobíme nakrájeným pórkem. Servírujeme v podobě báboviček.
Redakce

Autor: Redakce

Kyjevský kotlet

Komentáře (0)

  • Nejsou vloženy žádné příspěvky. Buďte první!

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016