detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Langoše

příprava: 2 hod
vaření: 2 hodiny
Hodnocení:
2

Počet porcí:

Ingredience:

  • Mléko 180 ml
  • Droždí (kvasnice) 40 g
  • Cukr krystal 1 lžička kávová rovná
  • Sůl 1 špetka
  • Hladká mouka 250 g
  • Kečup 100 ml
  • Tvrdý sýr 100 g

Postup přípravy:

Z vlažného mléka, droždí, cukru a soli zaděláme kvásek. Když vzejde, přidáme mouku a vymícháme těsto. Necháme hodinu v teple kynout. Pomoučenou lžící nabíráme z těsta kousky, klademe je na moukou posypaný vál a tvoříme malé bochánky, které zase necháme chvíli kynout. Pak je rukama roztáhneme nebo válečkem rozválíme do placek, které vkládáme do rozpáleného oleje. Opečeme na obou stranách. Hotové potíráme kečupem a sypeme sýrem.
Nikinka00

Autor: Nikinka00

Komentáře (7)

Poslední příspěvek: 3.10. 2015 9:07

Zdenek Šindelář, 3.10. 2015 9:07

Vynikající

Nikola Rompotlová, 18.8. 2015 11:06

také :)

Katka Vašíčková, 17.8. 2015 23:53

Máme rádi :)

Nikola Rompotlová, 5.8. 2015 22:30

:)

Nikola Rompotlová, 5.8. 2015 22:29

to je :)

Pavlína Skýbová, 5.8. 2015 13:50

máme rádi

Jana Csakvaryová, 5.8. 2015 7:04

Pochoutka.

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016