detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Letní salát s opečenými brambory

příprava: 2 hod
vaření: 40 - 50 min

Počet porcí:

Ingredience:

  • Brambory ranné 200 g
  • šunka 200 g
  • Emental 150 g
  • řeřicha 50 g
  • Fazolky 150 g
  • Jablko 0 g
  • Česnek 10 g
  • Vejce 2 ks
  • Smetana 200 ml
  • Olej 10 ml
  • Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Brambory nakrájíme i se slupkou na plátky, orestujeme společně s kostičkami šunky a dochutíme česnekem. Smícháme se spařenými fazolkami, nastrouhaným jablkem a sýrem. Podáváme ozdobené volským okem, přelité dresinkem ze zakysané smetany, do které zašleháme olivový olej a dochutíme solí a jemně sekanou řeřichou.
Redakce

Autor: Redakce

Letní salát s opečenými brambory

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky červen 2017