detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Listový salát s parmazánem a tuňákem

příprava: 30 - 40 min
vaření: 10 - 15 min
Hodnocení:
3,5
Ověřený recept

Počet porcí:

Ingredience:

  • Salát ledový 1 ks
  • Křepelčí vejce 4 ks
  • Tuňák v oleji 1 ks
  • Rajče 200 g
  • Olivový olej 4 lžíce polévková rovná
  • Parmazán/parmezán 100 g
  • Mozzarella 250 g
  • Bazalka čerstvá 10 lístek
  • Sůl 1 špetka
  • Pepř 1 špetka

Nutriční hodnoty pro jednu porci:

  • Energetická hodnota: 2250 kJ
  • Bílkoviny: 35 g
  • Sacharidy: 9 g
  • Tuky: 39 g

Postup přípravy:

Můžeme použít ledový i hlávkový salát.
Omytý a dobře okapaný salát nakrájíme na menší kousky, přidáme na malé kousky nakrájená rajčata a mozzarellu, rozdrobeného okapaného tuňáka a napůl překrojená křepelčí vejce.
Ochutíme solí a pepřem, přidáme olivový olej, hoblinky z parmazánu, lístky bazalky a vše dobře promícháme.
ivan.vodochodsky

Autor: ivan.vodochodsky

Listový salát s parmazánem a tuňákem

Komentáře (5)

Poslední příspěvek: 9.1. 2015 18:26

Šárka Novotná, 9.1. 2015 18:26

Vypadá to nádherně :)

Vendula Staňková, 31.10. 2014 18:05

Dobrota :)

Vendula Staňkova, 29.4. 2014 9:40

dobrota

Jana Brunecová, 28.6. 2013 15:30

Lákavé, určitě moc dobré.

jana komadova, 29.7. 2011 20:51

krásne hned by som si dala

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016